Service 


Veiligheid

De veiligheid voor u object  is bij Parkeren Overeem  van belang. Daarom is het parkeerterrein bewaakt middels camera bewaking  en het parkeerterrein is  afgesloten middels  twee schuifpoorten buiten openingstijden. Gedurende de openingstijden is altijd één schuifpoort open en de andere dicht. Welke alleen middels een geregistreerd nummer kan worden geopend middels inbellen of door ons kan worden geopend. handmatig.


Hoe werkt het inbellen:

Inbellen werk alleen bij een geregistreerd mobiele nummer, die alleen wij kunnen registreren in het systeem. Het systeem houdt een logboek bij van  wie (welk geregistreerd nummer) en wanneer er is ingebeld om de schuifpoort te openen. Dit kan zodoende worden gekoppeld aan de camera beelden.


Bandenspanning service

De hele periode dat u bij ons uw vouwwagen, caravan, camper of auto boot stalt, controleren wij de bandenspanning van alle objecten. Bij een onjuiste bandenspanning informeren wij u hierover zodat u op tijd de band kunt vervangen.          


Start hulp service

Start hulp service is bedoeld voor de camper, auto of andere gemotoriseerde objecten. Wanneer de accu leeg is, helpen wij u het object te starten via startkabels.

Deze service die wij geheel gratis aan.


Voor  vragen, meer informatie of als u wilt komen kijken neem dan contact met ons op via onderstaande knop.